Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@09:39:59 GMT

آژیر قرمز کرونا با صدای خاموش!

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۵۲۳۵

معاون بهداد ناجا در یادداشتی نوشت: با پایان یافتن تعطیلات نوروزی، حجم بالای سفر‌ها و افزایش دید و بازدید‌ها در این ایام، آژیر قرمز کرونا با صدای خاموش به صدا درآمده است.

خبرگزاری میزان- سردار محمدرضاحسینی در یادداشتی نوشت: با سیر صعودی سفر‌ها در نوروز شاهدیم که متاسفانه در پایان تعطیلات، سرعت انتشار ویروس کرونای "انگلیسی" افزایش پیدا کرده و این ویروس در تمامی استان‌های کشور سرایت کرده است؛ آمار مبتلایان به کرونا هر روز افزایش می‌یابد و در مقابل توجه به دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی کاهش یافته و این نشانه خوبی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند کادر درمان در مقابله با کرونا با تمام توان در میدان بوده و هستند و سنگ تمام گذاشته‌اند، اما افزایش سفر‌های نوروزی، عدم توجه کافی به پروتکل‌های بهداشتی و اطلاعیه‌های ستاد مقابله با کرونا از سوی مردم باعث شد تعداد شهر‌ها با وضعیت نارنجی و قرمز سیر صعودی به خود بگیرد.

بیشتر بخوانید: غربالگری ۹۹ هزار مسافر در مبادی مرزی رسمی کشور

تغییر رنگ‌بندی شهر‌ها و افزایش شهر‌های قرمز و نارنجی هشدار جدی برای پیشروی موج چهارم کرونا در کشور بود که متاسفانه بسیاری از مردم به این موضوع توجه نکردند و یا با سهل انگاری از کنار این هشدار‌ها گذشتند و علی رغم همکاری خوب مردم در گذشته، در تعطیلات اخیر میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از ۸۳ به ۵۶ درصد کاهش پیدا کرد که زنگ خطر بزرگی است؛ لذا در این شرایط باید اذعان کرد که متاسفانه روند بستری و مراجعان مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های همه استان‌های کشور سیرصعودی دارد و در این روز‌های کرونایی توصیه ما به شما این است که برای حفظ جان و سلامتی خود و اطرافیان از هرگونه دورهمی، غذاخوردن در رستوران و تالارها، برگزاری و شرکت در عروسی و عزاداری‌ها و تجمع بویژه در محیط‌های بسته پرهیز و شیوه نامه‌های بهداشتی را مراعات کنید.

اکنون در شرایطی هستیم که هر گونه اصرار بر دورهمی و تداوم عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ممکن است باعث تشدید و تسریع روند سرایت و شیوع هر چه بیشتر این ویروس منحوس شود و ما را با چالش‌های جدیدتری مواجه کند که جبران خسارت آن غیرممکن باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا پلیس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است

ایتنا - کارشناسان و متخصصان صدا از مراکز علمی مختلف از جمله مرکز سرطان دانمارک و دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا می‌‌گویند سروصدای ناشی از ترافیک با بیماری‌های قلبی‌عروقی و عروق مغزی مرتبط است.
طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی،‌ منظور از بیماری‌های قلبی‌عروقی مجموعه‌ای از اختلالات قلب و عروق خونی است. بر اساس توضیح کلینیک کلیولند، بیماری عروق مغزی هم به مجموعه شرایطی گفته می‌شود که بر جریان خون ورودی به مغز تاثیر می‌گذارد؛ مانند سکته مغزی، خونریزی مغزی، آنوریسم مغزی و بیماری شریان کاروتید.

به گفته محققان این پژوهشی که هفته پیش در مجله American Heart Association’s Circulation Research منتشر شد، سروصدای ترافیک باید برای هر دو مورد فوق یک خطر واقعی در نظر گرفته شود. 

دکتر توماس مونزل، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید: «تلاش برای کنترل این صدا و همچنین وضع قوانین کاهش صدا در راستای سلامتی عمومی آینده اهمیت زیادی دارد.»

او تاکید کرد: «با توجه به شواهد محکم، بسیار مهم است که صدای ترافیک به عنوان عامل خطر برای بیماری‌های قلبی‌عروقی شناخته شود.»

صدای ترافیک خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند.  شامل صدای اتومبیل، قطار یا هواپیما، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و میزان مرگ‌و‌میر را افزایش می‌دهد. 

به گفته محققان، سرو‌صدای ناشی از ترافیک به‌ویژه هنگام شب، بسیار آسیب‌رسان است، زیرا افراد را از خواب بیدار می‌کند و در نتیجه خواب بی‌کیفیتی خواهند داشت. خواب منقطع موجب می‌شود ترشح هورمون‌‌های استرس و فشار اکسیداتیو بر مغز و رگ‌های خونی افزایش یابد و بدین ترتیب رادیکال‌‌های آزاد در بدن بیشتر می‌شوند. رادیکال‌های آزاد اتم‌های ناپایدارند که به سلول‌ها آسیب می‌زنند و باعث بیماری و پیری می‌شوند.  

خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند. 

نویسندگان این تحقیق، مروری بر مطالعات بالینی گذشته را به اشتراک گذاشتند تا تاثیر صدای ترافیک بر سلامت عمومی را نشان دهند. یک پژوهشی جدید در حوزه صدای ترافیک، حاکی از آن است که به ازای هر ۱۰ دسی‌بل صدا، خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی ۳.۲ درصد افزایش می‌یابد. به گفته این نویسندگان، سروصدای ترافیک می‌تواند به طور بالقوه بر تغییر ژن‌ها نیز تاثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • اشغالگران در تلاش برای خاموش کردن صدای کرانه باختری هستند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • خلأ جبران‌ناپذیر با صدایی که خاموش شد
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد