Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مجمع نمایندگان شهر اصفهان موضوع آب اصفهان را یک موضوع ملی مطرح کرد و گفت: آب یک موضوع محلی نیست و بنابراین باید در سطح ملی باید به آن پرداخته شود و متاسفانه شاهد بستر ماتم‌زده زاینده‌رود هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، عباس مقتدایی در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکل بحرانی آب، اظهار داشت: موضوع آب یک موضوع محلی نیست و بنابراین باید در سطح ملی باید به آن پرداخته شود و اصلی‌ترین کسی که نباید غایب باشد شورای عالی آب که زیر نظر معاون اول رئیس جمهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما مصوبات 9 ماده‌ای را گرفته‌ایم و یکی از بندهای آن مصوبه این بود که بارگزاری جدید بر روی رودخانه زاینده رود تا مشخص شدن تکلیف کار انجام نشود ولی متاسفانه در حال حاضر این بند رعایت نشده و ما شاهد این هستیم که این بستر ماتم‌زده زاینده‌رود آب ندارد.

رئیس مجمع نمایندگان شهر اصفهان با بیان اینکه باید یک مدیریت محقق شود و نیاز به یک عزم ملی دارد، گفت: مردم منطقه مصرانه مطالبه‌گری دارند تا این مدیریت وجود داشته باشد و من هم با مسئولان ارشد وزارت نیرو تماس تلفنی داشتم و باید جلسات جدی‌تری برگزار شود و کارهای مفیدتری انجام شود.

وی ادامه داد: این وضعیت بحران آب در شان اصفهان نیست و این بی توجهی‌های یکی دو دهه گذشته باعث شده در کنار خشکسالی به آرامی به سمت فرونشست زمین پیش برویم که این معضل هم داستانی است و اگر رسیدگی نشود به یک زلزله در اصفهان تبدیل خواهد شد.

مقتدایی تصریح کرد: وقتی که نتوانیم به علت کم آبی گندم بکاریم این کمبود گندم در سطح ملی حس می‌شود، همچنین مهاجرت به دلیل مشکلات معیشتی به شهرها اتفاق می‌افتد، مباحث مربوط به ازدواج و معیشت مردم دچار مشکل می‌شود، موضوعات انتظامی پیش می‌آید و اختلاف بین استان‌ها و خشک شدن درختان مثمر و ده‌ها مشکل دیگر به صورت دومینو اتفاق خواهد افتاد.

رئیس مجمع نمایندگان شهر اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر با تغییر دولت و فعال و شنوا شدن آن امیدی هست، اظهار داشت: باید شورای عالی آب متولی اصلی بشود و در سطح استانی هم کارها طبقه‌بندی شود چون یکسری کارها را می‌شود در استان پیگیری کرد، سه جلسه در این ارتباط برگزار شده و استانداری هم پای کار آمده و بقیه کارها هم که در سطح ملی است باید اتفاق بیفتد.

شایعه آلودگی آب آشامیدنی استان اصفهان به دنبال جاری شدن زاینده رود تکذیب شداستاندار اصفهان: میزان آب پشت سد زاینده رود به حداقل رسیده است22 درصد از حجم مخزن سد زاینده رود آب دارد

وی افزود: درست است که کم آبی داریم ولی اگر بتوانیم مدیریت منابع آب داشته باشیم جلوی اجحاف و بی عدالتی و برداشت‌های سلیقه‌ای گرفته می‌شود و حق به حق‌دار می‌رسد، محیط زیست یکی از این حق‌هاست تالاب گاوخونی که خشک شده می‌تواند کل اکوسیستم منطقه را به هم بزند و آثار زیان‌بار زیست محیطی داشته باشد به جریان می‌افتد و از مرغان مهاجر گرفته تا مردم و زمین‌های حاصلخیزی که حق‌شان کشت است آنها هم از مدیران کشوری مطالبه‌گری می‌کنند، باید جلوی کسانی که بی عدالتی کردند و اضافه برداشت کردند، کسانی که تعرض کردند و آب دزدی کردند گرفته شود.

رئیس مجمع نمایندگان شهر اصفهان با بیان اینکه جلسه‌ای در محل کمیسیون آیین نامه برگزار شد و وزیر پیشنهادی هم حضور داشتند همچنین نمایندگان اصفهان هم بودند و بنده هم نکاتی را در آن جلسه مطرح کردم که موضوع مدیریت آب و شورای عالی آب باید جدی‌تر دیده شود.

وی ادامه داد: آقای رئیسی چند سفر استانی داشتند و این خیلی خوب است و چابکی دولت قابل مشاهده است و نامه‌ای هم از طرف مردم اصفهان برای ایشان به منظور حضور در اصفهان و مشاهده مشکلات ارسال شده و ایشان هم در دستور کار خود قرار دادند و درخواست ما از مشاور اجرایی رئیس جمهور ایناست که سفر به اصفهان به تاخیر نیفتد.

مقتدایی تصریح کرد: یک زلزله به نسبت خاموش با نام فرونشست که صدای آن از در و دیوار کوچه‌های شهر اصفهان شنیده می‌شود یکی از علت اصلی فرونشست به خاطر خشکی آب و فشرده شدن زمین است و اگر از یک حدی بیشتر شود زلزله به وجود می‌آورد و آثار تاریخی و باستانی و همچنین خانه‌های مسکونی ویران می‌شود.

انتهای پیام/166/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زاینده رود سطح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی خراسان خاموش شد

استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان جمعه- ۱۴ اردیبهشت‌ماه- پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.

هوشنگ جاوید نویسنده و پژوهشگر موسیقی نواحی و آیینی ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «فریاد نسل قدیم خراسان شمالی هم رفت. همین الان باخبر شدم که استاد عیسی قلی پور پیشکسوت بخشی‌های ترک خراسان شمالی هم درگذشت و دوتارش را و دوستانش را و جامعه هنر ایران را تنها گذاشت. تسلیت به که باید گفت؟!»

عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی، خواننده و نوازنده دوتار و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان، ۱۱ آبان سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، او در کنار پدرش (سلیمان) که یکی از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز بوده است، پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، یادگیری‌های خود را در زمینه موسیقی نواحی خراسان کامل کرد.

قلی پور خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی، بیش از شصت سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. وی در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند فقید است.

این هنرمند گواهینامه درجه یک هنری را سال ۱۳۹۵ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دریافت کرد و سال ۱۳۹۸ اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی نخستین کاشی ماندگار در بجنورد را بر سردر منزل عیسی قلی پور نصب کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت
  • معضل کانال‌های فاضلاب رو باز در مسجد سلیمان استان خوزستان
  • (عکس) زاینده رود، سی و سه پل و پل خواجو؛ سال ۱۹۲۷
  • اشغالگران در تلاش برای خاموش کردن صدای کرانه باختری هستند
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • ‌آبگرفتگی معابر فولادشهر، معضل پس از باران